Primer deklice Danke. Preobrat v zvezi z oosumljenim in njegovim bratom?

Foto: pronadjime.mup.gov.rs
Foto: pronadjime.mup.gov.rs
V Srbiji je odjeknila vest, da naj bi bil brat osumljenega za umor deklice Danke, ki naj bi v zaporu umrl naravne smrti, v resnici umorjen.
Oglej si celoten članek

Po poročanju nekaterih srbskih medijev je 40-letni D. D., ki je bil osumljen, da je bratu pomagal pri skrivanju trupla umorjene deklice Danke Ilić iz Bora, umrl zaradi nasilja in ne naravne smrti, kot so pristojni sprva sporočili.

Opravljena je bila namreč obdukcija trupla, inštitut za sodno medicino naj bi - po poročanju nekatrih srbskih medijev - ugotovil, da je šlo za nasilje. 

Vesti sicer še niso uradno potrjene; pristojni vrhovni državni tožilec je glede tega podal izjavo in poudaril, da navedb ne more potrditi. Izpostavil je, da tožilstvo ni prejelo zapisnika o obdukciji. 

Doslej je veljalo, da je 40-letnik v policijskem pridržanju umrl za posledicami srčnega infarkta. Policisti so ga skupaj z očetom prijeli 6. aprila, in sicer zaradi suma, da je bratu pomagal pri premikanju trupla umorjene deklice.

Nenadna smrt glavnega osumljenca je vsekakor vplivala preiskavo, saj je bil eden od treh ključnih ljudi, ki bi lahko pomagali policiji pri iskanju trupla umorjene deklice.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:22 20. April 2024.

    Za odgovore na vsa vprašanja, kompletna pojasnila dogodkov, ne samo DA ali NE na poligrafu, ni potrebno nobeno nasilje. Odgovori …

  • 09:01 20. April 2024.

    Tole postaja kot telenovela. Mene zanima samo eno: ali je kateri koli že psihopat punčko res po nesreči še zadavil, …

  • 03:30 20. April 2024.

    Kakorkoli že se je zgodilo,vsaj eden je plačal za svoj zločin......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.