Pokosijo jih z enim udarcem

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Razpasla se je nasilna igra – najstniki med seboj tekmujejo, komu bo uspelo naključnega mimoidočega v nezavest spraviti z enim samim udarcem.
Oglej si celoten članek

Igra se imenuje „knockout“.  Pojavila se je že nekaj let nazaj, iz ZDA pa poročajo, da se je število takih napadov v zadnjem času povečalo. Igra naj ne bi imela korenin v sovražnem odnosu do kake določene skupine ljudi, pač pa to najstniki počnejo zgolj zaradi zabave.

Taki napadi se za naključno izbrano žrtev lahko končajo s hudimi poškodbami, prišlo je tudi že do nekaj smrtnih primerov. Tak je bil tudi neizzvan napad na 51-letnega Michael Daniels maja letos v Syracuseu, v zvezni državi New York. Pred trgovino sta ga napadla 15- in 13-letni najstnik, Daniels pa je zaradi poškodb umrl.

Kako so videti taki napadi, si lahko ogledate na tej povezavi.  Na tem posnetku pa si lahko pogledate septembrski napad v Brooklynu.


 






Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:26 16. November 2013.

    VI KRETENI OD ŽURNALA PA SE ZGLEDA TRUDITE TO IGRICO ŠIRITI NAPREJ. !

  • 20:45 13. November 2013.

    Žurnal pojdite v kurac s takimi članki. Če sedaj tega ni bilo pri nas, bo po zaslugi vas. Živa resnica, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.