Pistorius na robu samomora

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Oscar Pistorius, obtožen, da je na valentinovo ubil svoje dekle, je povsem zlomljen, pravi družinski prijatelj.
Oglej si celoten članek

Mike Azzie je v BBC-jevem dokumentarcu o primeru povedal, da je atlet Oscar Pistorius povsem podrt, bojijo se, da bi si vzel življenje.

Azzie, ki je Pistoriusov otroški prijatelj, je dejal, da ga skrbi za prijateljevo mentalno in čustveno stanje: "Nobenega zaupanja ni v njegovem glasu. Je kot nekdo, ki hodi v krogih, in ne vem, kam gre."

Na policijo vsak petek in ponedeljek

Pistorius še naprej zanika, da je načrtoval umor Reeve Steenkamp in da jo je ustrelil, ker jo je zamenjal za vlomilca. Naslednja obravnava na sodišču bo junija, proti varščini pa so ga 22. februarja izpustili iz pripora.

Moral pa je predati potni list in vse orožje, ne sme piti alkohola ali jemati drog, vsak petek in ponedeljek pa se mora zglasiti na policiji. Preiskava še poteka, preučujejo vsebino telefonskih klicev in sporočil med Reevo in Oscarjem na dan umora. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.