Incident na avionu za Beograd: Potnik želel vdreti v kokpit

Foto: Flight Radar
Foto: Flight Radar
Potnikinaj bi na avionu nad Beogradom želel vdreti v kokpit, a so ga nato obvladali rokometaši iz Vojvodine. Letalo je zato lahko ob 12.45 nemoteno pristalo v Beogradu.
Oglej si celoten članek

Na letalu Lufthanse, ki je bilo iz Frankfurta v Beograd, je prišlo po poročanju srbskega B92 do incidenta, ko je Jordanec želel vdreti v kokpit in pri tem kričal: "Odprl bom vrata aviona!"

Kabinsko osebje in rokometaši iz Vojvodine, ki so bili po pisanju medija na letalu, pa so potnika med letom uspeli obvladati. Jordanca, ki naj bi po besedah rokometnega kluba iz Vojvodine Milana Đukića že ob vstopu izgledal nekoliko nenavadno, sta nato do izkrcanja potnikov v Beogradu pazila pomočnik trener Vojvodine Milan Mirković in rokometaš Aleksej Rastvorcev.

Letalsko osebje naj bi s prijavo incidenta počakalo do pristanka, ko so potnika nato prijeli srbski policisti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.