Hudo poškodovala prijateljico. Poglejte, kaj sta počeli

Foto: Istochphoto
Foto: Istochphoto
Primer je policija že potrdila.
Oglej si celoten članek

Istrska policija je sporočila, da je v Labinu v noči s sobote na nedeljo prišlo do nesreče. Mlada, 19-letna voznica je poškodovala svojo prijateljico, ko ji je ta pomagala pri parkiranju. 

Okoli 3.30 zjutraj je v Ulici slobode v Labinu voznica avtomobila puljskih registrskih oznak poskušala parkirati osebni avtomobil na zaznamovanem parkirnem mestu, je sporočila policija.

V sporočilu so dodali, da je 19-letnici pri početju pomagala njena prijateljica. Med parkiranjem je avto z avtomatskim menjalnikom sunkovito sunilo naprej in dekle stisnilo ob steno.

Hudo poškodovno so jo prepeljali v puljsko bolnišnico, kjer so jo zadržali na nadaljnjem zdravljenju. Več informacij o njenem stanju ni znanih.

Brez besed Vinjen trčil v vozilo pred njim, policisti zaskrbljeni Čelno trčenje Grozljiva nesreča: tragedija petčlanske družinice

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:11 16. Oktober 2024.

    Ni slabo, če zna človek kakšno situacijo tudi predvideti in se potem skladno s tem tudi obnaša.

  • 19:11 15. Oktober 2024.

    a te mladosti nihce ne nauci odnov?? nikoli ne stoj pred ali za vozilom. vedno ob strani. in se manj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.