Hrvati prosijo Donalda Trumpa naj bo Hrvaška vsaj tretja

Foto: EPA
Foto: EPA
Če bo Amerika prva, naj bo Nemčija druga, Hrvaška pa vsaj retja, prosijo hrvaški komiki Donalda Trumpa. "Slovenci sploh ne znajo graditi zidov. To, kar imajo na meji, sploh ni zid. Če potrebujete strokovnjake, ki znajo graditi, jih imamo veliko. To so Bosanci. So najboljši gradbinci," se še šalijo v videu.
Oglej si celoten članek

Pred tedni so v eni od nizozemskih televizijskih oddaj objavili posnetek v katerem so se ponorčevali iz Donalda Trumpa in njegovega prvega nagovora ljudstvu po zaprisegi. Trump je takrat dejal, da bo odslej vedno na prvem mestu Amerika.

Nizozemci jih v posnetku prosijo, naj Američani poskrbijo, da bo njihova država vsaj na drugem mestu, če je prvo že rezervirano zanje.

Pred dnevi so udarili še hrvaški komiki. V njem se norčujejo iz predolge kravate, kot jo nosi ameriški predsednik, njegovih majhnih dlani, pa tudi Slovencev. "Ničesar slabega ne mislimo o Melanii. Tudi mi imamo radi Slovenke. Najraje jih imamo poleti," sporočajo Trumpu.

Na ta vlak s komičnimi sporočili Donaldu Trumpu so skočili tudi Danci.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 16:59 7. Februar 2017.

    Zanimivo, da so si Hrvaške barabe prisvojile še Teslo, ki je res živel na Hrvaškem, ampak je bil po narodnosti …

  • 16:12 7. Februar 2017.

    jožicamurn je še ena, ki je zamudila delovne brigade in vlak bratstva in enotnosti. Kaj čemo, čas gre in nič …

  • 15:33 7. Februar 2017.

    KO se gre za njihovo dobro so prijazni in ti lezejo v rit tako dolgo ,da dosežejo svoje.<br />Da naši …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.