Grozljiva nesreča: tragedija petčlanske družinice

Foto: Fb
Foto: Fb
V soboto zjutraj se je pri sosedih zgodila huda prometna nesreča, ki je vse pretresla.
Oglej si celoten članek

V soboto zjutraj se je na cesti Palermo-Sciacca zgodila tragična nesreča, kjer so življenje izgubile tri osebe. Kot poročajo italijanski mediji, je prišlo na državni cesti do silovitega trčenja med dvema osebnima voziloma. V enem je bil le voznik, 51-letni moški. V drugem vozilu je bila petčlanska družinica s tremi majhnimi otroki.

Borijo se za dve življenji

Nesreča, ki se je včeraj zgodila na območju Palerma, je vzela tri življenja, dva otroka sta še vedno v kritičnem stanju. V silovitem čelnem trčenju je življenje izgubil 51-letni voznik prvega vozila, poškodbam pa sta na kraju nesreče podlegla tudi starša treh otrok, 42-letna mati in 44-letni oče. 

Vsi trije otroci, ki so stari štiri, šest in osem let, so bili v nesreči hudo poškodovani, dva sta potrebovala hitro operacijo. Eden od otrok naj bi bil že izven smrtne nevarnosti, dva ostajata v kritičnem stanju. 

Včeraj Otrok padel z balkona, kjer se je igral brez nadzora Slovenija Huda nesreča, življenje izgubil vsega 21-letni fant Slovenija Mladoletnica storila nekaj, česar 34-letni voznik ni pričakoval

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:59 13. Oktober 2024.

    bogi otroci

  • 10:31 13. Oktober 2024.

    Nič ne bi škodilo, če bi napisali, kako je prišlo do trčenja, kdo je bil kriv...?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.