Zvezdnik Cityja bo manjkal "dolgo, dolgo časa"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Španski obrambni vezist iz vrst angleškega prvaka se je poškodoval na premierligaškem derbiju preteklega kroga z Arsenalom.
Oglej si celoten članek

Španski nogometni reprezentant Rodri se je v dresu Manchester Cityja poškodoval po 20 minutah ligaške tekme proti Arsenalu (2:2) in mora na prisilni počitek. Osemindvajsetletnik je ta čas v Barceloni na dodatnih zdravniških preiskavah, trener Cityja Pep Guardiola pa je dejal, da Rodri potrebuje operacijo in bo manjkal "dolgo, dolgo časa".

Za zdaj otoški mediji, med njimi Sky Sport, Mirror in Manchester Evening News poročajo, da je za Rodrija, ki se je poleti s Španijo veselil naslova evropskega prvaka, najverjetneje že konec sezone.

Huda poškodba Črne slutnje so se uresničile, kandidat za zlato žogo že zaključil sezono

Rodri se je nedavno pritoževal nad velikim bremenom zaradi prenatrpanega urnika. "To je po mojem skromnem mnenju preveč tekem. Mislim, da moramo poskrbeti sami zase," je opozoril Španec. "Nekdo mora paziti na nas, ker smo glavni igralci v tem športu ali poslu ali kakorkoli temu že želite reči."

Medtem pa je Guardiola dodal, da bo Rodri zagotovo z igrišč odsoten dlje časa, a bo morda njegova odsotnost vseeno krajša, kot so sprva pričakovali.

Slabo kaže Hud udarec za španskega velikana, zvezdnik bržkone ob sezono

"Odsoten bo dolgo časa, o tem ni dvoma," je za spletno stran kluba povedal trener Man Cityja Guardiola. "Vendar obstajajo nekatera mnenja, da bo morda manj, kot pričakujemo. Ta čas še čakamo na zadnje telefonske klice zdravnikov - kaj ima in na kakšno operacijo mora."

Novica je hud udarec za Man City, ki upa, da bo v Angliji osvojil še rekordni peti zaporedni naslov prvaka.

Premier League Zadetek v 98. minuti določil vodilno ekipo angleške lige

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.