Znana peterica za Kuusamo

Foto: Žurnal24 Jernej Damjan - nn - main
Jernej Damjan, Primož Pikl, Robert Kranjec, Matic Kramaršič in Primož Peterka bodo branili slovenske barve na skakalnem uvodu sezone v finskem Kuusamu.
Oglej si celoten članek

Slovenski reprezentanti v smučarskih skokih so se že vrnili s snežnih priprav na novo sezono svetovnega pokala, ki se bo začela prihodnji konec tedna v Kuusamu. Glavni trener Ari-Pekka Nikkola je že odpotoval proti Finski, medtem ko se mu bodo skakalci s trenerjem Gorazdom Pogorelčnikom v smučarskem centru Ruka pridružili v torek. Vozovnice za uvodni nastop sezone so si zagotovili Jernej Damjan, Primož Pikl in Robert Kranjec, po treningu v Pragelatu pa so trenerji v ekipo izbrali še mladega Matica Kramaršiča in veterana Primoža Peterko.

"Razmere za trening so bile v Italiji res dobre. Jernej, Piki in Robi so pokazali visoko raven skokov, konstantno dobro pa je skakal tudi Matic. O petem potniku smo se odločili šele po zadnjem treningu, saj sta tako Peterka kot Anže Damjan trenirala precej izenačeno, zato so na koncu pretehtale izkušnje," je povedal Nikkola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.