Zlatko Kranjčar se seli v drugo ligo

Foto: Žurnal24 Zlatko Kranjčar se seli v drugo ligo.
Nekdanji hrvaški nogometni selektor Zlatko Kranjčar je prevzel Croatio Sesvete, vodilno moštvo v drugi hrvaški ligi. "Cico" je pred tem že vodil številne klube.
Oglej si celoten članek

Nekdanji hrvaški nogometni selektor Zlatko Kranjčar je prevzel Croatio Sesvete, vodilno moštvo v drugi hrvaški ligi. "Cico", kot imenujejo nekdanjega napadalca Dinama iz Zagreba in avstrijskega Rapida z Dunaja ter St. Pöltna, je vodil številne klube, nazadnje pa je bil trener moštva Al-Shaab iz Združenih arabskih emiratov. V dolgoletni karieri je treniral še Dinamo, ko je nastopal pod imenom Croatia, Slaven Belupo, Segesto, Samobor, Zagreb, slovensko Muro, avstrijski Linz in El Masry iz Egipta, najlepše trenerske uspehe pa je dosegel s hrvaško reprezentanco, ki se je pod njegovim vodstvom uvrstila na svetovno prvenstvo v Nemčiji leta 2006.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.