Zelenović iz Zvezde v Celje

Foto: Žurnal24 V naslednji sezoni bo v Zlatorogu igral Srb Nemanja Zelenović. (Foto: Gregor Kat
Rokometni klub Celje Pivovarna Laško je podpisal pogodbo s Srbom Nemanjo Zelenovićem. Desni zunanji igralec, ki trenutno brani barve Crvene zvezde, bo v Zlatorogu ostal dve sezoni.
Oglej si celoten članek

Ekipa Celje Pivovarna Laško je sklenila pogodbo z občasnim članskim reprezentantom Srbije, desnim zunanjim igralcem Nemanjo Zelenovićem, ki bo v Celju nastopal od sezone 2011/2012 dalje, poroča klubska spletna stran. 21-letni Zelenović igra za Crveno zvezdo, kjer za člansko zasedbo nastopa od sezone 2006/07 dalje. Sicer je bil prav tako član vseh mladih selekcij srbske reprezentance (še vedno je mladinski reprezentant, kjer se je v okviru priprav pred kratkim pomeril s slovensko mladinsko vrsto), kjer je ves čas med najboljšimi strelci. V zadnjem času je vse pogosteje na spisku srbske članske reprezentance, kjer ga mnogi v prihodnje vidijo kot stalnega člana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.