Za slabo igro kriv ramazan

Foto: Žurnal24 Mohamed v gorečnosti posnema preroka, svojega soimenjaka, vendar se to žal pozna
Verski obredi ponavadi ne vplivajo na predstave nogometašev, vendar se stvar precej obrne, ko pri muslimanih nastopi sveti mesec ramazan, ki prinaša obilo odpovedovanja.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Juventus in Chelsea pestijo poškodbe
Ronaldo s prostitutko

Nogometaš Juventusa Mohamed Sissoko se je javno opravičil soigralcem za svojo slabšo predstavo, za vse pa je "okrivil" muslimanski sveti mesec ramazan, ki se je začel 1. septembra. "Žal mi je. Vem, da se na tekmi italijanskega prvenstva v Cagliariju nisem ravno izkazal, nisem prispeval tega, kar ste od mene pričakovali. Žal mi je, a sem utrujen, zelo utrujen," je dejal Sissoko za današnjo izdajo italijanskega športnega dnevnika La Gazzetta della Sport.

Vse od začetka septembra se namreč Sissoko kot pravoverni musliman od sončnega vzhoda do zahoda odpoveduje hrani, pijači, kajenju in spolnim odnosom. Trener torinskega prvoligaša Claudio Ranieri bo zato nogometašu privoščil počitek na sredini večerni tekmi Serie A proti Catanii. Triindvajsetletni Sissoko se je januarja letos Juveju pridružil iz Liverpoola in kmalu je postal eden ključnih igralcev stare dame.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.