Z drsalko sodniku prerezal vrat

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na tekmi mladinske hokejske lige v Kanadi se je zgodil grozljiv prizor. Dva hokejista sta si skočila v lase, ob tem pa je eden od njiju ob spletu nesrečnih okoliščin z drsalko oplazil vrat sodnika Kevina Browna.
Oglej si celoten članek

Enajst minut pred koncem tekme med moštvoma Woodstock Renegades in New Hamburg Firebirds sta se začela peteliniti Reid Oliver in Craig Thompson. Sodnik Kevin Brown je pridrsal k njima, da bi ju ločil, tedaj pa je v njegov vrat zarezala drsalka padajočega Oliverja. Delivec pravice je skušal zaustaviti krvavitev in oddrsal proti klopema, vendar je čez nekaj trenutkov izgubil zavest.

Videl sem pretep, nato pa se je sodnik naenkrat odmaknil in začel drsati proti nam. Kri je brizgala povsod, bilo jo je za celo mlako.
Calvin Thompson

 

"Videl sem pretep, nato pa se je sodnik naenkrat odmaknil in začel drsati proti nam. Kri je brizgala povsod, bilo jo je za celo mlako,"
je dejal hokejist moštva Renegadesa Calvin Thompson, ključno vlogo pa je odigrala njegova mama Paula, ki je medicinska sestra in ki je s tribune nemudoma pritekla na led.

"Ko je prišla, je bilo za nas vse lažje. Dajala nam je navodila in z Brownom vseskozi komunicirala, da bi ostal 'buden'," je povedal trener ekipe Renegades Bill McLeod. Tekme seveda niso odigrali do konca, tiskovni predstavnik bolnišnice v Ontariu pa je dejal: "Brownovo stanje je kritično. Prejel je štiri doze krvi, zdaj pa moramo počakati."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.