Woodsa zapuščajo pokrovitelji

Foto: Žurnal24 Tiger Woods plačuje za svoje lahkomiselno življenje. (Foto: AFP)
Po zloglasni aferi s številnimi ljubicami se je golfističnemu zvezdniku Tigerju Woodsu začel podirati svet. Del tega podiranja pa so tudi odhodi sponzorjev, ki ga drug za drugim zapuščajo.
Oglej si celoten članek

Podjetje AT&T je izjavilo, da ne bo več pokrovitelj (nekdanjega) golfista Tigerja Woodsa, s čimer se je pridružilo Gilettu in Accenturu. Woods je omenjeno podjetje oglaševal tako, da se je njegovo ime pojavljalo na golfistovih torbah. AT&T, ki se ukvarja s telekomunikacijskimi storitvami, ni navedlo razlogov za takšno odločitev niti višine pogodbe, ki jo je imelo z Woodsom.

Študija Univerze v Kaliforniji iz Davisa je pokazala, da so Woodsovi pokrovitelji zaradi njegovega skoka čez plot ostali brez zaslužka v višini 12 milijard ameriških dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.