Wenger: Ostajam!

Foto: Žurnal24 Arsenu Wengerju se za zdaj ne bo treba učiti španščine.
Navijači Arsenala si lahko oddahnejo, saj njihov trener, Arsene Wenger, po svojih trditvah ne bo zapustil topničarjev, čeprav je pred dnevi zatrdil, da ga Realov projekt zanima.
Oglej si celoten članek
 

17 milijonov za okrepitve

Arsenu Wengerju so po torkoven sestanku dali vedeti, da bo imel poleti za okrepitve 17 milijonov evrov. Takoj po koncu sezone se bodo najprej pogovorili z Emmanuelom Adebayorjem. Slednjemu poteče pogodba, snubita pa ga Chelsea in AC Milan, vendarle ga Arsenal želi zadržati.

Govorice o selitvi Arsenalovega trenerja Arsena Wengerja v Real so bile v preteklih dneh precej glasne. Še posebej, ko je Florentino Perez oznanil, da bo Francoz njegova glavna tarča in je ista tarča o morebitnem novem delovnem mestu dejala, da bi "bi bil to zanimiv projekt". Dodaten razlog za odhod bi prav lahko bila tudi že četrta zaporedna sezona Arsenala brez srebrnine za v klubsko vitrino. Wenger prav tako ni bil prav zadovoljen s kritikami na svoj račun, govoril je o negativnem vzdušju na domačih tekmah, a se je kljub vsemu omenjenemu odločil ostati. Vsaj do konca pogodbe, ki ga veže do junija leta 2011. Ključni dan za klub in trenerja je bil torek, po triurnih pogovorih s svojimi delodajalci pa je Wenger dejal: "Ni skrbi, ostajam. Če se bo glede tega kaj spremenilo, vas bom obvestil, ampak ni skrbi, odhod ne pride v poštev."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.