Vujačić: Res sem se preveč igral z lasmi

Foto: Žurnal24 Bo Saši Vujačiću krajša pričeska pomagala do boljših iger? Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Ekipe iz NBA imajo pred sezono ponavadi pompozne predstavitve. Tudi prvaki iz Los Angelesa so se predstavili novinarjem in radovednežem. Seveda tudi z Bryantom in Vujačićem.
Oglej si celoten članek

Prvaki lige NBA Los Angeles Lakers so se prvič v sezoni uradno predstavili javnosti. Novinarji in vsi obiskovalci so videli vsakovrstna poziranja varovancev Phila Jacksona. Med drugim so prisotni pozdravili tudi na trenerjevo zahtevo ostriženega nesojenega slovenskega reprezentanta Sašo Vujačića. "Ogledal sem si nekaj DVD-jev in spoznal, da so Phil Jackson in drugi trenerji imeli prav, sam pa si tega nisem želel priznati: preveč sem se igral s svojimi lasmi. Ko sem si ogledal nekaj tekem, sem spoznal, da je to res. Ni se bilo lahko ostriči, zdaj pa se počutim veliko bolje," je dejal Mariborčan in obenem zanikal, da bi dolžina njegovih las temeljila na vraževerju: "Mislim, da ne gre za to. Prejšnja sezona zame ni bila tako dobra kot ena poprej, čeprav smo osvojili naslov. Letos želim pristaviti večji delež k obrambi naslova."  Več si lahko ogledate v videu, miniintervju z Vujačićem se začne na 1:25.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.