Vieira na poti v Arsenal

Foto: Žurnal24 Patrick Vieira in Jose Mourinho, ki Francozi ne odmerja ravno veliko minut. @ Re
Prekaljeni francoski reprezentant Patrick Vieira ni v ožjih načrtih Interjevega trenerja Joseja Mourinha. Zato ni presenečenje, da resno razmišlja o vrnitvi k Arsenalu.
Oglej si celoten članek

Nekdanji kapetan angleškega nogometnega prvoligaša Arsenala Patrick Vieira naj bi že januarja 2010 lahko zapustil milanski Inter, kjer malo igra, in se vrnil k topničarjem, danes piše časnik News of the World. Triintridesetletni Francoz ni zadovoljen s skopo odmerjenim igralnim časom pri italijanskih prvakih, ki mu ga nameni trener Jose Mourinho. Po pisanju tabloidnega časnika naj bi Vieira že januarja z Arsenalom, kjer je bil prava ikona kluba, podpisal 18-mesečno pogodbo.

"Če se ne bo nič spremenilo, bom odšel. Potrebujem ritem, veliko tekem na visoki ravni. Pred decembrom pa ne bom sprejemal nobenih odločitev. Če se do tedaj moj položaj ne bo predrugačil in če ne bom igral veliko več kot zdaj, bom nekaj spremenil," je napovedal Francoz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.