Umrl je velikan jugoslovanskega nogometa

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Regijo je užalostila novica o smrti legendarnega Milutina Šoškića.
Oglej si celoten članek

Nekdanji jugoslovanski nogometni vratar in čuvaj mreže pri beograjskem Partizanu Milutin Šoškić je umrl v 85. letu, poročajo srbski mediji.

Šoškić je poklicno kariero začel v Partizanu leta 1955 in je za črno-bele igral do 1966. S klubom je osvojil štiri naslove prvaka Jugoslavije in pokal. Na 177 tekmah je dosegel tudi en gol. V karieri je nato igral še za Köln do leta 1971.

Šoškić je za reprezentanco Jugoslavije zbral 50 nastopov in osvojil zlato na olimpijskih igrah v Rimu leta 1960 ter srebro na evropskem prvenstvu istega leta. Bil je tudi del ekipe, ki je bila četrta na svetovnem prvenstvu leta 1962.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.