Tyson stavi na Klička

Foto: Žurnal24 Mike Tyson napoveduje gladko zmago Vladimirja Klička. (Foto: Reuters)
Mike Tyson se danes večino svojega časa ukvarja z golobi. Še vedno pa zelo dobro spremlja svojo veliko ljubezen in tako kot ostali ljubitelji boksa z nestrpnostjo čaka na 2. julij.
Oglej si celoten članek

Mike Tyson se je v daljšem pogovoru za ESPN med drugim dotaknil tudi dolgo pričakovanega obračuna med Vladimirjem Kličkom in Davidom Hayom 2. julija v Hamburgu. Železni Mike in eden najboljših boksarjev v zgodovini je prepričan, da bo prvi težkaš, ki bo po Lennoxu Lewisu združil tri naslove svetovnega prvaka (od štirih največjih organizacij: WBA, IBF, WBO, WBC), znan po največ dveh rundah.

Če gre verjeti Tysonovi napovedi, gledalci ne bodo prav dolgo uživali v letošnjem boksarskem dvoboju leta oziroma desetletja, saj naj bi se vse skupaj končalo že po dveh rundah. Legendarni Američan napoveduje, da bo krajšo potegnil 30-letni Britanec, ki naj bi ga pet let starejši Ukrajinec premagal brez težav. "Haye s Kličkom v ringu ne bo zdržal več kot dve rundi;" je prepričan danes 45-letni nekdanji svetovni prvak, ki je svojih prvi 19 profesionalnih dvobojev dobil z nokavtom, od tega kar 12 že v prvi rundi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.