Tudi Ralf bi se vrnil

Foto: Žurnal24 Ralf Schumacher ne bi imel nič proti, če bi šel po sledeh svojega brata. (Foto:
Potem ko je nedavno najboljši dirkač formule 1 v zgodovini Michael Schumacher prekinil dirkaški pokoj in se bo leta 2010 z Mercedesom vrnil na sceno, je zdaj podobne želje razkril tudi njegov mlajši brat.
Oglej si celoten članek

Sedemkratni svetovni prvak Michael Schumacher se bo po treh letih premora naslednje leto pri 41 letih vrnil v formulo 1, vozil bo za tovarniško moštvo Mercedesa.  Njegov 34-letni brat Ralf, v formuli 1 je bil s šestimi zmagami na 180 dirkah precej manj uspešen kot veliki brat, je v elitnem avtomobilističnem športu nazadnje nastopal leta 2007 s Toyoto. Zdaj brez vidnejših uspehov vozi v nemški seriji DTM.

"Dirkanje proti Michaelu ni moj glavni motiv in ne najpomembnejša stvar zame. Toda če bi dobil primerno ponudbo v konkurenčni ekipi, bi resno razmislil o vrnitvi v formulo 1," je v pogovoru za nemško tiskovno agencijo dpa dejal mlajši Schumacher in potrdil, da je fizično nared za takšen izziv: "Tudi odkar sem se pred dvema letoma poslovil od formule, imam enak program telesne in psihične priprave in sem povsem nared."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.