Tri Slovenke v deseterici, a znova brez stopničk

Foto: sloski.si
Foto: sloski.si
Nova zmaga za Laro Malsiner, tri Slovenke v top 10.
Oglej si celoten članek

Slovenske smučarske skakalke na čelu z lansko zmagovalko sezone Niko Prevc so tudi na drugi tekmi poletne velike nagrade v romunskem Rasnovu ostale brez uvrstitve na zmagovalni oder. Najboljša med njimi je bila Prevčeva na šestem mestu, Tina Erzar je bila sedma, Ema Klinec pa osma. Tako kot v soboto je zmagala Italijanka Lara Malsiner.

Poleg omenjene slovenske trojice sta na drugi tekmi do točk prišli še Jerica Jesenko z 28. in Ajda Košnjek z 29. mestom, brez točk pa je ostala Taja Bodlaj, ki je bila 34.

Tudi nov priimek Znana skakalka sporočila veselo novico, izpušča celotno sezono

Sicer je bila konkurenca na VN v Rasnovu zelo okrnjena, saj so manjkale Avstrijke, Nemke, Kanadčanke, Romunijo je izpustila tudi dotlej vodilna skakalka poletja, Japonka Sara Takanashi. V Romuniji sicer manjkajo tudi slovenski skakalci.

Poletna sezona se bo nadaljevala v avstrijskem Hinzenbachu za moške 28. in 29. septembra, nato pa sledi le še finale sezone v nemškem Klingenthalu, ki bo 5. in 6. oktobra.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.