Trezeguet znova želi igrati za modre

Foto: Žurnal24 David Trezeguet (na levi) bo očitno znova, objet z reprezentančnimi soigralci, p
Nekdanji francoski nogometni reprezentant in napadalec torinskega Juventusa David Trezeguet je pred časom objavil slovo od reprezentance, a si je zdaj premislil in znova želi nastopati.
Oglej si celoten članek
"Vedno sem pogrešal reprezentanco, pogrešam jo še zdaj. Želel bi se vrniti in nastopiti na svetovnem prvenstvu leta 2010," je v pogovoru z dnevnikom L'Equipe dejal David Trezeguet. Napadalec, ki trenutno za Juventus ne igra, saj je v fazi rehabilitacije po operaciji kolen, je pred letošnjim evropskim prvenstvom napovedal, da zaključuje reprezentančno kariero.

Razlog je bil selektor Raymond Domenech, ki ga ni uvrstil na seznam reprezentantov za Avstrijo in Švico. Trezeguet je bil že takrat kritičen do selektorja, njegova ogorčenost pa se je še povečala, potem ko je Francija na prvenstvu razočarala. "Vsi vemo, da Domenech ni sposoben voditi reprezentance, le redki pa to povejo naglas," je takrat dejal Trezeguet, ki je za Les blues zbral 71 nastopov, v katerih je dosegel 34 golov, vključno izredno pomembnega na evropskem prvenstvu leta 2000, s katerim je Francija v podaljšku z 2:1 ugnala Italijo. Zadnjo tekmo v modrem dresu je odigral marca letos, tekmeci Francozov so bili takrat v prijateljskem obračunu Angleži.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.