Torresova se odpoveduje nastopu na OI

Foto: Žurnal24 Dara Torres je v Pekingu na svojih petih olimpijskih igrah osvojila že deseto ko
Senzacija ameriških olimpijskih kvalifikacij, 41-letna Dara Torres, ki se je uvrstila že na svoje pete olimpijske igre, se bo morala nastopu odpovedati, ker upa, da bo članica ameriških štafet.
Oglej si celoten članek

Američanka Dara Torres , najstarejša članica ameriške plavalne reprezentance za avgustovske olimpijske igre v Pekingu, se je odpovedala olimpijskemu nastopu na 100 m prosto. Enainštiridesetletnica je bila veliko presenečenje ameriških olimpijskih kvalifikacij, saj se je z zmagama na 50 in 100 m prosto uvrstila še na svoje pete OI zapored. Zdaj se je Torresova, ki je prvič nastopila že na OI leta 1984 v Los Angelesu, kjer je pri 17 letih tudi osvojila svoje prvo olimpijsko zlato, odločila, da se odpove nastopu na 100 m prosto, ker upa, da bo članica ameriških štafet. Ameriška plavalka je do zdaj zbrala devet olimpijskih kolajn, od tega štiri zlate. Njene najuspešnejše OI so bile leta 2000 v Sydneyju, kjer je uprizorila svoj prvi "comeback" in osvojila pet kolajn, od tega dve zlati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.