Tisoč varnostnikov v Singapurju

Foto: Žurnal24 To je kulisa 15. dirke sezone 2008 svetovnega prvenstva formule 1 – nočni Singap
Pred pričetkom premierne nočne dirke formule 1 v Singapurju so organizatorji dogodka napovedali, da bodo poskrbeli za poostrene varnostne ukrepe. Pričakujejo več kot 100.000 gledalcev.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Disko in korenček za uspeh v Singapurju.
Video: Po Singapurju!

Za varnost bo skrbelo kar 1.000 oboroženih in neoboroženih pripadnikov varnostnih služb, ki bodo patruljirali ob dirkališču in temeljito preverjali in pregledovali obiskovalce ob vhodu v areno. Obiskovalci, ki si bodo želeli ogledati tekmovanje najboljših dirkačev formule 1 v tej azijski državici, lahko pričakujejo, da jih bodo pred vstopom temeljito pregledali od nog do glave, zato odsvetujejo nošnjo kakršnih koli dežnikov ali torb. Sicer tvegajo, da bo pregled še temeljitejši in zamudnejši.

Singapur, ki je eno od najbolj varnih azijskih mest, slovi po svoji urejenosti kot tudi po precejšnji skrbi za varnost, kamor sodijo tudi ostri protiteroristični varnostni ukrepi. Premierno dirko naj bi si sicer ogledalo kar 100.000 avtomobilističnih navdušencev, od tega naj bi kar 40.000 obiskovalcev tega velikega športnega dogodka prišlo v Singapur od drugod.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.