Tekmi v Val d'Iseru odpovedani

Foto: EPA
Foto: EPA
Mednarodna smučarska zveza (FIS) je zaradi visokih temperatur in pomanjkanja snega odpovedala tekmi svetovnega pokala alpskih smučarjev, ki bi ju moral prihodnji konec tedna, 13. in 14. decembra, gostiti francoski Val d'Isere.
Oglej si celoten članek

Direktor moških tekmovanj Markus Waldner je v Beaver Creeku dejal, da pri FIS že iščejo nadomestno lokacijo.

Waldner je v ameriškem Beaver Creeku, kjer bodo ta konec tedna na sporedu tri tekme svetovnega pokala alpskih smučarjev, potrdil, da tekmi v Val d'Iseru, na sporedu sta bila slalom in veleslalom, odpadeta in da je ena od možnih nadomestnih lokacij švedski Aare.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.