Subotića ne bo v Olimpijo

Foto: Žurnal24 subotic_split_aba_main
Slobodan Subotić si je našel nov klub. To je hrvaški prvoligaš Cedevita, s katerim je Piksi podpisal dveletno pogodbo. Odločilni sta bili želja po izzivu in bližina Ljubljane.
Oglej si celoten članek

Nekdanji slovenski selektor Slobodan Subotić je postal novi trener hrvaškega prvoligaša Cedevite, kluba iz predmestja Zagreba. Piksi je pogodbo podpisal za dve sezoni in tako ne bo športni direktor Uniona Olimpije. "Vesel sem, da smo se dogovorili tako zgodaj, ker imamo tako več časa za sestavljanje ekipe. Pri izbiri igralcev bomo potrebovali potrpljenje, a tudi srečo," je dejal 52-letni trener: "Za podpis je bilo ključnih kar nekaj dejavnikov: strast in velika volja vodstva kluba, moja želja po novem izzivu ter tudi bližina Ljubljane, kjer je moja družina." Cedevita je zelo aktivna pri lobiranju za morebitno vstopnico v ligo NLB: "Seveda bi bil vesel, če bi v naslednji sezoni igrali v ligi NLB, v vsakem primeru pa se bomo dobro pripravili na preizkušnje, ki nas čakajo na parketu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.