Stuttgart bo minil brez Nadala

Foto: Žurnal24 Rafa Nadal se drži za glavo zaradi poškodbe.
Zmagovalec Wimbledona Španec Rafael Nadal bo moral izpustiti turnir v Stuttgartu. Vzrok za to je njegova poškodba kolena, zaradi česar je drugi igralec sveta seveda izjemno razočaran.
Oglej si celoten članek

Zmagovalec letošnjega teniškega turnirja v Wimbledonu , Španec Rafael Nadal, bo izpustil tekmovanje v Stuttgartu. "Mercedes Cup" bo brez Španca minil zaradi njegove poškodbe kolena. Potem ko so mu zdravniki svetovali nekaj počitka, je Nadal odpotoval k prirediteljem in jim osebno sporočil žalostno novico. "Razočaran sem, da ne bom mogel igrati," je dejal drugi najboljši igralec sveta, ki pa je v nedeljo na sveti travi v Wimbledonu zasenčil prvega tenisača Švicarja Rogerja Federerja. Maratonski dvoboj, ki ga je Rafa dobil po skoraj petih urah in izidu 6:4, 6:4, 6:7 (5), 6:7 (8) in 9:7, pa je Špancu očitno pustil posledice, saj je med samo igro že poiskal pomoč zdravnika zaradi bolečin v kolenu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.