Štuhčeva po sledeh Tine Maze

Foto: EPA Ilka Štuhec smuk Aspen globus
Novost v ekipi najboljše slovenske smučarke.
Oglej si celoten članek

Aktulna svetovna prvakinja v smuku Ilka Štuhec bo v prihajajči sezoni 2017/2018 tekmovala z vijoličasto čelado!

Milka se je po dolgoletnem sodelovanju z nekdanjo šampionko Tino Maze, ki s podjetjem ostaja povezana tudi po koncu profesionalne poti, odločila, da razširi mednarodno ekipo najboljših alpskih smučark na svetu.

"Združila ju je strast do smučanja: Milko in Ilko. Kar se na prvi pogled zdi duhovita besedna igra, predstavlja začetek novega partnerstva. Ilka Štuhec, druga v skupnem seštevku svetovnega pokala iz prejšnje sezone, bo v sezoni 2017/2018  na start odšla z vijoličasto čelado na glavi," je sporočila ekipa Milke.

Na seznamu Milkine ekipe smučarskih zvezdnic, Milka skistars, katerih pokrovitelj je proizvajalec slaščic in izdelkov iz čokolade znamke Milka, so ob Štuhčevi in Mazejevi še Italijanka Elena Curtoni, Avstrijki Michaela Kirchgasser in Anna Veith, Francozinja Tessa Worley, Čehinja Šarka Strachova, Nemka Viktoria Rebensburg, z Milko sodeluje tudi nemški smučarski skakalec Andreas Wellinger.

Foto: Žurnal24 Tina Maze

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:52 27. September 2017.

    Samo ene so Ljubljanske mlekarne ! Kakšna Milka , v primerjavi z Gorenjko, enostavno zanič čokolada !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.