Streli prekinili tekmo

Foto: Reuters streljanje Mehika nogomet Foto: Reuters streljanje Mehika nogomet Foto: Reuters streljanje Mehika nogomet Foto: Reuters streljanje Mehika nogomet Foto: Reuters streljanje Mehika nogomet Foto: Reuters streljanje Mehika nogomet Foto: Reuters streljanje Mehika nogomet
Prvoligaško nogometno tekmo v Mehiki med ekipama Santos Laguna in Morelia v Torreonu so v soboto prekinili, ker so se pred stadionom razlegli streli, nogometaši in gledalci pa so v paniki zbežali s svojih mest in zapustili igrišče.
Oglej si celoten članek

Do incidenta je prišlo v 40. minuti tekme pri izidu 0:0. Pred stadionom so se razlegli streli – kot je pozneje sporočila policija, je bil v napadu na njihovo vozilo ranjen en policist, nogometaši pa so v hipu pozabili na igro in zbežali z igrišča. Za obratno pot so se odločili gledalci, ki so bili najbližje kraju dogajanja, saj so navijači z dela tribun zatočišče poiskali na travnati površini.

Policija je sporočila, da razen ranjenega policista drugih žrtev streljanja ni bilo, vse pa se je dogajalo pred stadionom TSM v Torreonu, kakšnih 600 kilometrov od prestolnice Ciudad de Mexico. Sinočnji primer je prvi v zgodovini mehiškega nogometa, ko so morali tekmo prekiniti zaradi streljanja, nekaj podobnega pa se je lani že zgodilo v mehiški ligi bejzbola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.