Spet drama v hiši smučarske legende, trije otroci na urgenci

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pet let po tragediji, v kateri sta izgubila hčerko, sta zakonca Miller spet trepetala za zdravje svojih otrok.
Oglej si celoten članek

Nekdanji elitni alpski smučar Bode Miller, dvakratni dobitnik velikega globusa, in njegova soproga Morgan sta morala poiskati zdravniško pomoč za tri svoje otroke.

Devetnajstmesečna Scarlet ter triletna dvojčka Asher in Aksle so na domačem pragu z zanimanjem spremljali delo z žerjavom, pri čemer je prišlo do zastrupitve z ogljikovim monoksidom. 

Zaskrbljena starša, ki sta pred petimi leti v grozljivih okoliščinah izgubila 19-mesečno hčerko Emeline, sta otroke odpeljala na urgenco, kjer se je njihovo stanje v nekaj urah normaliziralo z vdihavanjem kisika.

"Pred dvema tednoma smo imeli pri hiši žerjav, da bo odstranili pokvarjeno masažno kad. Asher, Aksel in Scarlet so povsem nedolžno stali na hišnem pragu in spremljali delo, pri čemer je zaradi pomanjkanja zračnega pretoka prišlo do zastrupitve z ogljikovim monoksiom in pristali so na urgenci. Več kot štiri ure so potrebovali visok pretok kisika. Bilo je grozljivo, a na srečo je z njimi vse v redu," je sporočila Morgan.

Zakonca Miller sta leta 2018 izgubila hčerko, ki se je utopila v sosedovem bazenu. Več o tem TUKAJ.

Grozljivo Podrobnosti tragične smrti Millerjeve hčerke Srce parajoče Millerjeva delila zadnji trenutek hčerkinega življenja

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.