Šok in jeza v Madridu, odpovedali so let za Pariz

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Podelitev Zlate žoge naj bi postregla s presenečenjem.
Oglej si celoten članek

V Parizu bodo nocoj tradicionalno podelili Zlate žoge za najboljše nogometaše v tem letu. Po stavnicah je v moški konkurenci najvišje kotiral zvezdnik madridskega Reala Vinicius Jr., a nagrade očitno ne bo dobil. Mediji v Španiji poročajo, da je odločitev razbesnele veljake kraljevega kluba, ki so odpovedali let v Francijo. V Pariz naj bi sicer nameravalo odpotovati kar 50 predstavnikov kluba.

To je drugi veliki šok za Real v zadnjih dneh, saj je minuli konec tedna na svojem stadionu visoko klonil na velikem derbiju z Barcelono. Katalonci so na Santiago Bernabeu slavili s kar 4:0.

Trener Reala Carlo Ancelotti naj bi vseeno bil razglašen za trenerja leta, za zlato žogo pri nogometaših pa je zdaj favorit španski reprezentant in član Mancehester Cityja Rodri. Ta se je na začetku te sezone sicer poškodoval. Po 'zavrnitvi' Viniciusa in odločitve, ki so jo hitro sprejeli v klubu, se prireditve ne bo udeležil niti Jude Bellingham, ki je še preostali kandidat za najprestižnejšo nagrado.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:42 28. Oktober 2024.

    Fant se ne zna obnašat. Tudi to je pomembno, zraven igranja nogometa.

  • 18:16 28. Oktober 2024.

    nespostljive jokice

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.