Snow popeljal Helios do zmage

Foto: Žurnal24 Jure Močnik in soigralci niso imeli pretiranih težav v Šentjurju.
Vnaprej sta tekmo lige Telemach, ki se bo uradno začela v soboto, odigrala Šentjur in Helios. Boljši so bili Domžalčani, ki so zmagali s 85:70.
Oglej si celoten članek

Liga Telemach, v kateri sodeluje 12 moštev, ki se jim bo Union Olimpija kot edini slovenski evroligaš pridružila v drugem delu tekmovanja, se bo uradno pričela prihodnjo soboto, košarkarji iz Šentjurja in Domžal pa so že 3. oktobra stopili na parket in vnaprej odigrali tekmo 2. kola. Ta se je končala z zmagoslavjem slovenskih podprvakov iz Domžal.

Košarkarji Heliosa so so si hitro priigrali prednost z 11:4 (4. minuta) in nato še z 20:10 (7. minuta), zatem pa vendarle dolgo časa lomili odpor motiviranih gostiteljev. Ti so resda še tik pred koncem prvega polčasa zaostajali z 32:38, a nato ob koncu uvodne in na začetku druge polovice tekme prek razpoloženega ameriškega branilca Crenshawa (25 točk in 6 asistenc) v 21. minuti prešli v vodstvo s 46:43.

Tekma je bila kolikor toliko izenačena do rezultata 60:64 v korist Domžalčanov, nato pa so ti z delnim rezultatom 17:4 dokončno zlomili odpor Šentjurčanov, ki so jim v prelomnih trenutkih težave povzročali predvsem Dejan Delić, Alvin Snow (32 točk, od tega 8 trojk) in Jure Močnik. Helios se bo v 1. kolu v torek, 6. oktobra, na domačem igrišču pomeril z Zlatorogom, Šentjur pa bo v soboto, 10. oktobra, gostoval na Polzeli.

Liga Telemach, 2. kolo (vnaprej odigrana tekma):

Šentjur : Helios 70:85
Crenshaw 25, Lapornik 8; Snow 32, Delić 19

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.