Slovan s sedmimi goli minusa

Foto: Žurnal24 Boris Bečirovič je bil najboljši Slovanov strelec na Švedskem. (Foto: Boštjan Ta
Povratek v evropske pokale po dolgih letih se Slovanu ni nabolj posrečil, saj se Ljubljančani iz Švedske vračajo s sedmimi zadetki zaostanka pred povratno tekmo.
Oglej si celoten članek

Rokometaši ljubljanskega Slovana so v prvi tekmi osmine finala evropskega pokala challenge v gosteh izgubili s švedsko ekipo Ystads z 21:28 (10:9). Povratna tekma bo v nedeljo, 21. februarja, v Ljubljani.Izbranci ljubljanskega trenerja Borisa Deniča so imeli v prvem polčasu vse niti igre v svojih rokah, v drugem pa so močno popustili in prepustili pobudo gostiteljem. Trenutno tretjeuvrščena ekipa v elitni švedski ligi je povsem zasenčila ljubljansko zasedbo, ki bo na bližnjem povratnem dvoboju v kultnem rokometnem hramu na Kodeljevem le stežka nadoknadila sedem golov zaostanka.

Pokal challenge, osmina finala, prva tekma:

Ystads : Slovan 28:21 (9:10)
Grön 5, Ekberg 4; Bečirovič 5, Koloper, Božović in Šmejc po 3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.