Slabe novice iz Dončićevega tabora

Foto: Print Screen dirk nowitzki luka dončić
Prvi obraz franšize ne trenira z ekipo.
Oglej si celoten članek

Dolgoletni član moštva Dallas Mavericks Dirk Nowitzki bo po vsej verjetnosti prisiljen izpustiti uvodne tekme nove sezone, ki bo že njegova 21. (rekord!) v dresu teličkov.

Kraljeval na igrišču Prva tekma Dončića za Dallas: Kakšne nore poteze!

Štiridesetletnik, ki ima s klubom sklenjeno enoletno pogodobo v vrednosti pet milijonov evrov, še vedno ni povsem okreval po aprilski operaciji gležnja.

"Kar zadeva njegovo vrnitev na igrišča, bo trajalo več tednov, ne dni," je bil jasen trener Rick Carlisle. "Počasi napreduje, vendar se za zdaj ne moremo pogovarjati o točnem časovnem okvirju," je dodal.

Črna pika Trener izpostavil Dončićevo edino slabost

Nowitzki je z moštvom teniral pred pripravljalnimi tekmami, a je njegove priprave prekinila bolečina v ahilovi tetivi. Za zdaj je malo verjetno, da bo nared za prvo tekmo sezone s Phoenix Suns, ki bo 17. oktobra.

Nowitzki je šesti najboljši strelec (31,187 točk) v zgodovini košarkarske lige NBA. V lanski sezoni je odigral 77 tekem rednega dela in prispeval 12,0 točke, 5,7 skoka in 1,6 podaje na srečanje ob 46-odstotnemu metu iz igre in najmanjši minutaži (24,7 minute) od njegove debitantske sezone (20,4).

Rivalstvo Prvi izbor NBA drafta zasenčil tudi Dončića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.