Schumacherjev prijatelj nad dirkačevo hčerko: "Zakaj bi to storila?"

Foto: Profimedia Corinna Schumacher in njena hči Gina Bethke (prej Schumacher).
Foto: Profimedia Corinna Schumacher in njena hči Gina Bethke (prej Schumacher).
Nekdanji menedžer Michaela Schumacherja je kritiziral odločitev dirkačeve hčerke.
Oglej si celoten članek

Dolgoletni menedžer Michaela Schamacherja, enega najboljših dirkačev vseh časov, je v pogovoru za Bild obsodil odločitev Michaelove hčerke Gine, ker si je po poroki s svojim izbrancem Iainom Bethkejem spremenila priimek.

Gina Schumacher, 27-letna hči Michaela in Corinne Schumacher, bo odslej znana kot Gina Bethke.

Mladoporočenca sta si konec septembra obljubila večno zvestobo na 30 milijonov evrov vrednem družinskem posestvu Schumacherjevih na Majorki. Poroki naj bi po neuradnih navedbah prisostvoval tudi sedemkratni svetovni prvak formule 1, a so nekateri strokovnjaki izrazili dvom v medijsko poročanje.

Ovrgel navedbe Ugledni nevrokirurg povedal žalostno resnico o Schumacherju

Na poroki ni bilo Schumacherjevega dolgoletnega mednežerja Wilija Webra, nekoč enega najtestnejših sodelavcev družine, ki pa od hude nesreče leta 2013 v Franciji, kjer je Schumacher ob padcu utrpel hude možganske poškodbe, nima več stikov s svojim klientom, za kar je odgovorna Michaelova soproga.

Webra je zdaj presenetila odločitev Gine, da po poroki ne bo več nosila očetovega priimka. Čeprav si je ime uradno spremenila v Gina Bethke, je verjetno najslavnejši dirkaški priimek vseh časov obdržala na svojem Instagram profilu, kjer ima 330 tisoč sledilcev.

"Zakaj bi opustila tako veliko ime?" se je njeni odločitvi nekoč zelo vplivni nemški poslovnež. "Tega ne razumem. Da se odpoveš takšnemu imenu! To je blagovna znamka, povezana z z njenim očetom. Jaz tega ne bi naredil. A odločitev je njena. To je samo moje mnenje," ja Bild dejal Weber.

Dvainosemdesetletnik si je več let po Schumacherjevi nesreči prizadeval za obisk nekdanjega prijatelja, a se družina na njegove prošnje ni odzvala, zato je moral to poglavje svojega življenja dokončno zapreti. "Na neki točki sem Michaela moral odmisliti in to pustiti za seboj," je nekoč dejal.

Sprijaznjenje "Kar se tiče Schumacherja, nimam nobenega upanja več"

Foto: Profimedia Willi Weber Schumacher

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.