Šakoto navijači bodrili pred bolnišnico

Foto: Žurnal24 Dušan Šakota (desno, ob Jaki Lakoviču) ni več v umetni komi. (Foto: EPA)
Košarkar Scavolinija Dušan Šakota, ki je pretekli konec tedna utrpel hudo poškodbo notranjih organov, ni več v umetni komi. Pred bolnišnico so ga spodbujali navijači.
Oglej si celoten članek

"Dušanu Šakoti je zdravniška ekipa prekinila umetno komo," so sporočili iz bolnišnice v Pesaru. Doktor Filiberto Martineli  je dejal, da grški košarkar srbskega porekla - sin trenerja Dragana Šakote - diha brez aparatov, je pri zavesti in lahko govori: "Ko smo ga zbudili iz kome, mu je zdravniška ekipa povedala, da so pred bolnišnico navijači s transparentom 'S tabo smo'. Odgovoril je, naj jih pozdravimo." Trenutno še ni znano, kdaj bo lahko zapustil bolnišnico.

Šakota se je sicer poškodoval na tekmi svojega Scavolinija s Teramom, potem ko mu je v enem od dvobojev z nasprotnim igralcem počil dvanajsternik. Zaradi poslabšanja stanja v noči na ponedeljek - krive naj bi bile notranje krvavitve - je bila potrebna še ena operacija in Šakota je bil nekaj časa v umetni komi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.