S Shaqom proti naslovu

Foto: Žurnal24 Shaquille O'Neal bo v letošnji sezoni igral v dresu Boston Celtics. (Foto: Reute Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Shaquille O'Neal je ena večjih rib pri menjavah v ligi NBA to poletje. Iz Phoenixa odhaja v Cleveland, k prijatelju LeBronu Jamesu. Na dresu bo Shaq znova nosil 33-ico.
Oglej si celoten članek

Prestop Shaquilla O'Neala v Cleveland še vedno buri duhove. Jasno je postalo, katero številko bo velikan nosil na majici: to bo 33, njegova stara prijateljica, ki jo je nosil, še preden je postal profesionalec. V Orlandu, Miamiju in Phoenixu je imel na majici izpisano 32-ico, v losangeleških časih pa je bila z njim povezana 34, ker sta bili številki 32 in 33 upokojeni zaradi zaslug Magica Johnsona in Kareema Abdula-Jabbarja.

V Clevelandu bo O'Neal sodeloval z LeBronom Jamesom, kar zanj ne bo nova izkušnja, saj so ga v vseh dozdajšnjih moštvih spremljali kakovostni in zvezdniški branilci - Anfernee Hardaway (Orlando), Kobe Bryant (LA Lakers), Dwyane Wade (Miami) in Steve Nash (Phoenix). S Kobejem je Shaq osvojil tri prstane, enega pa z Wadom. James in soigralci skupaj z navijači menijo, da jim velikan lahko pomaga prekiniti 45-letno sušo naslovov v najelitnejših športih. Sicer pa sta James in O'Neal prijatelja že nekaj let. Ko je bil LeBron v srednji šoli v Akronu, si je Shaq ogledal eno njegovih tekem in prijateljstvo se je stkalo. Trener Mike Brown v njiju ne vidi rivalov: "Oba fanta sta v redu in sta prijatelja, vesela, da bosta lahko igrala skupaj. Najpomembneje pa je, da imata skupni cilj, poleg tega sta tudi tekmovalna. Vse to bo pripomoglo k temu, da bomo uresničilii svoje načrte." Torej osvojili naslov prvaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.