Rusi se pripravljajo na OI

Foto: Žurnal24 Aleksander Žukov (z dvignjeno roko) je že začel z odštevanjem.
Rusi so se že začeli pripravljati na olimpijske igre, ki bodo leta 2014 v mestu Soči. Predsednik organizacijskega odbora Aleksander Žukov je potrdil, da so že začeli z odštevanjem.
Oglej si celoten članek

Ruski podpredsednik vlade Aleksander Žukov je danes uradno objavil začetek odštevanja do začetka zimskih olimpijskih iger (ZOI) leta 2014, ki bodo v Sočiju. Na novinarski konferenci je dejal, da je ruska vlada začela sprejemati zakonodajo, ki je potrebna, da se bodo OI lahko nemoteno odvijale. "Sprejeli smo že dva olimpijska zakona, da bo lahko organizacijski komite legalno začel delati, prav tako pa smo potrdili finančni načrt in ustanovili državno podjetje, ki bo skrbelo za infrastrukturo," je dejal Žukov, ki je predsednik organizacijskega odbora za OI.

Nekdanji francoski smučarski zvezdnik Jean-Claude Killy, ki je zastopal Mednarodni olimpijski komite (MOK), je dejal, da imajo Rusi še veliko časa, da se pripravijo na OI, prav tako pa ima na voljo dovolj denarnih in človeških virov, da bodo lahko pripravili dobro tekmovanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.