Rox Poker: brezplačno po 4.000 $

Foto: Žurnal24 (Foto: PokerNews.si)
Rox Poker še enkrat več vabi v svojo družbo, saj so tokrat svojemu že tako bogatemu točkovnemu tekmovanju dodali še dodatno piko na i, ki bo na njihove mize zagotovo privabila številne nove obraze.
Oglej si celoten članek

Od tega tedna dalje bo namreč vsak igralec, ki bo sodeloval v tem tekmovanju in bo do JUTRI zvečer zapravil vsaj 1$ rake-a, prejel vstopnico za poseben brezplačni turnir, na katerem bo podeljen še tretji BSOP paket v vrednosti 4.000$!

Kot verjetno že veste, se naš PokerNews Rox Race to Brazil počasi približuje koncu, a kljub temu, da se točkovno tekmovanje zaključuje že jutri (4. maja), vam vseeno priporočamo, da se pridružite bojem, saj si morda še vedno lahko priigrate enega od 3 BSOP paketov.

In kako jih bomo sploh razdelili?

Prvi od teh paketov v vrednosti 4.000$, ki vključujejo prijavnino za Glavni turnir (2.000$), hotelsko nastanitev in 1.750$ za potne stroške, bo kot ponavadi šel v roke zmagovalcu tekmovanja. Za drugega se bodo na posebnem SNG turnirju, ki bo na sporedu 7. maja ob 23:00 (po našem času) pomerili igralci, ki so točkovno tekmovanje končali na mestih od 2 do 7. Tretji pa bo podeljen na posebnem brezplačnem turnirju, za katerega si lahko svojo vstopnico še vedno priigrate tudi vi!

Tudi v primeru, da do sedaj niste odigrali še niti 1 igre na Rox Pokru, lahko še vedno pridete do ene od vstopnic za ta brezplačni turnir. Temu je tako, ker smo se, po dogovoru z vodilnimi pri Rox Pokru odločili, da vsakemu igralcu, ki bo sodeloval v točkovnem tekmovanju in bo do konca le tega zaigral vsaj 1$ rake-a, podelimo vstopnico za turnir, ki bo na sporedu 14. maja ob 23:00 (po našem času), na katerem bo zmagovalec osvojil zadnji BSOP paket!

Vse kar torej morate storiti, da si zagotovite svojo vstopnico je, da si prek naših povezav odprete svoj račun na Rox Pokru, pri registraciji vpišete našo bonus kodo PNEWSSI, opravite vsaj minimalni depozit in nato do jutri zaigrate 1$ rake-a in že boste v igri za tretji BSOP paket!

Kaj sploh je BSOP?

Turneja BSOP je ena najhitreje rastočih poker turnej v Južni Ameriki, kljub temu, da so vse njene postaje razporejene zgolj po eni državi. A v tako veliki in pestri državi kot je Brazilija, skok čez mejo niti ni potreben, saj bo samo letos, 8 turnirjev, gostilo kar 5 različnih prizorišč. Turneja je trenutno v svoji 6. sezoni, pri čemer se bo do konca le te, širom Brazilije (tudi z našo udeležbo) zvrstilo še kar 5 turnirjev.

Za svoj delež zagotovljenega nagradnega sklada v višini 500.000$ se boste lahko potegovali še na:
- Turnir #4 – Rio Quente - Rio Quente Resorts (2. – 6. junij)
- Turnir #5 – São Paulo (4. – 8.avgust)
- Turnir #6 – Neznana lokacija (15. – 19. september)
- Turnir #7 – Curitiba (20. – 24. oktober)
- Turnir #8 – São Paulo (1. – 5. december)

Če bi torej tudi vi letos radi obiskali Brazilijo in pri tem morda tudi mastno zaslužili, se nam le pridružite na Rox Pokru, kjer vas med drugim čaka tudi naš poseben 110% bonus na prvi depozit do kar 600$! Kaj torej še čakate?



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.