Ronaldo psoval navijače Reala

Foto: EPA
Foto: EPA
Ljubljenec domačega občinstva se je znašel na bojni nogi z navijači Real Madrida, ki niso pokazali razumevanja do strelske krize prvega zvezdnika ekipe.
Oglej si celoten članek

Poročali smo, da se Cristiano Ronaldo ni veselil zadetka Garetha Bala, s katerim je Real povedel proti Levanteju in kasneje vpisal tri pomembne točke v lovu za Barcelono.
Foto: Youtube ronaldo slovenska zastava Portugalski zvezdnik je bil ponovno tarča muhastih navijačev, ki so hitro pozabili, da je napadalec v dresu Reala zabil 293 golov na 285 tekmah in mu med obračunom namenili nekaj glasnih žvižgov. ''Fodan se,'' je tribuni za nasprotnikovim golom sporočil Ronaldo, kar bi v prevodu pomenilo ''j*** se''.

Načet odnos med navijači in prvim zvezdnikom ekipe krepi namigovanja, da se Ronaldova pravljica v Madridu končuje. Nove govorice na to temo je sprožil angleški The Sun, ki trdi, da se je Ronaldo po porazu s Schalkejem sestal na večerji z nogometnim očetom Sirom Alexom Fergusonom, ki naj bi Portugalcu svetoval, naj se vrne v Manchester in rdečim vragom pomaga iz brezna, v katerem so se znašli po prevzemu Davida Moyesa. ''Dobro obveščeni viri pravijo, da je nekdanji šef Uniteda Ronaldu svetoval, naj pride nazaj na Old Trafford,'' piše Anthony Kastrinakis.

O krizi madridskega velikana je bilo v zadnjih tednih prelitega ogromno črnila, a ob tem je potrebno poudariti, da so galaktiki še vedno v igri za zmago v Ligi prvakov, povsem odprto pa ostaja tudi domače prvenstvo, kjer imajo točko zaostanka za Barcelono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.