Ronalda šokirala soigralčeva erekcija

Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo ni tako samozavesten, kot se zdi na prvi pogled.
Sredi rutinskega raztezanja na treningu Manchester Uniteda se je pripetilo nekaj, zaradi česar je postal Cristiano Ronaldo zelo zamišljen. Eden od soigralcev je doživel erekcijo.
Oglej si celoten članek

Kamere spremljajo zvezdnike na vsakem koraku, tudi na treningu. Ena izmed njih je zabeležila skrajno zanimiv dogodek na treningu Manchester Uniteda. Na ogrevanju oziroma raztezanju je eden izmed rdečih vragov doživel erekcijo, ki je Cristiana Ronalda najprej šokirala, nato pa je njegova obrazna mimika pokazala zaskrbljenost. Le zakaj se je vznemiril Portugalec, ki mu tovarišic v postelji ne manjka?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.