Reprezentant odhaja iz Velenja

Foto: Žurnal24 Boštjan Kavaš (strelja prek bloka) je bil jeseni eden od najboljših velenjskih i
Za velenjski rokomet boleče napovedi so se začele uresničevati. Gorenje (za začetek) zapuščata dva igralca, in sicer slovenski reprezentant Boštjan Kavaš ter Gruzijec Sergo Datukašvili.
Oglej si celoten članek

Pogajanja vodstva rokometnega kluba Gorenje Velenje z igralci glede zmanjšanja pogodbenih obveznosti so še vedno v teku, po doslej opravljenih pogovorih pa je jasno, da v Rdeči dvorani ne bosta igrala slovenski reprezentant Boštjan Kavaš in Gruzijec Sergo Datukašvili.

Prvi se je z velenjskim klubom razšel sporazumno, drugi pa je prekinil pogodbo. Do petka bodo dorečeni in znani tudi dogovori s preostalimi igralci. Na tem seznamu so še Momir Rnić, Ivan Gajić, Adnan Harmandić, Matjaž Mlakar, Matevž Skok in Sebastjan Sovič. V večini ostalih primerov so stvari že dorečene in rokometaši ostajajo člani velenjskega kluba, je v izjavi za javnost zapisal RK Gorenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.