Real tudi prodaja

Foto: Žurnal24 Javier Saviola zapušča Real iz Madrida.
Za vse nogometne zvezdnike, nove, stare in še posebej neuporabljene, v galaktičnem Realu iz Madrida preprosto ne bo prostora, zato se je začela razprodaja. Javier Saviola v Benfico.
Oglej si celoten članek

Argentinski nogometaš Javier Saviola se po dveh letih v Realu seli v Benfico. Čeprav se je po medijih v zadnjem času omenjala možnost posoje, se je lizbonski klub odločil, da Argentinca kupi. Cena: pet milijonov evrov. V naslednjih dneh bo nekdanji beli baletnik odpotoval v portugalsko prestolnico, opravil zdravniški pregled, in če bo ta uspešen, se bo pridružil Pablu Aimarju, s katerim sta odlično sodelovala že v River Platu. Potem ko je Savilola zapustil Argentino, je bil šest sezon član Barcelone, od tega so ga Katalonci dvakrat posodili, Monacu in Sevilli. Pred dvema letoma se je preselil k Barceloninemu največjemu tekmecu, vendar prave priložnosti nikoli ni dobil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.