Rašo začne, Indiana zmaga

Foto: Žurnal24 Rašo Nesterovič je k zmagi prispeval okroglih deset točk.
V ligi NBA je bilo napeto v dvoboju Indiane in LA Clippersov. Kljub zaostanku 15 točk je Rašu Nesteroviču in tovarišem uspelo izvleči zmago. Dallas ugnal Washington, Atlanta pa Detroit.
Oglej si celoten članek
 

Liga NBA

Atlanta : Detroit 87:83
Cleveland : Miami 99:89
New York : Charlotte 105:114
Memphis : Philadelphia 105:110
New Orleans : Oklahoma City 108:90
Dallas : Washington 119:103
Milwaukee : Golden State 127:120
Portland : Minnesota 95:91
LA Clippers : Indiana 105:106

Ena bolj napetih tekem večera v ligi NBA je potekala med Nesterovičevo Indiano in Los Angeles Clippersi. Rašo Nesterovič in tovariši so zmagali s 106:105, čeprav jim po prvem polčasu ni kazalo dobro, saj so zaostajali za 13 točk, v tretji četrtini pa še za dve več. “Odigrali smo katastrofalno prvo četrtino, vendar smo se dvignili v tretji in uspeli znižati zaostanek,” je povedal Jarett Jack, strelec 25 točk in eden glavnih krivcev za zmago Pacersov. Nekdanji slovenski kapetan Rašo Nesterovič je k zmagi svoje ekipe prispeval deset točk, tri skoke in dve podaji, igral pa je 19 minut. Za manj znano losangeleško moštvo ni bilo dovolj, da je novinec Eric Gordon dosegel 35 točk. Eden od razlogov za slabe igre pa je morda tudi nestanovitnost začetne peterke Clippersov, saj so ti v sezoni poslali na parket kar 28 različnih.

Po porazu z Bostonom in razočaranju, ki je temu sledilo, se je moštvo Cleveland Cavaliers znova vrnilo v zmagovalno formo. Moštvo Miami Heat je klonilo z 89:99. LeBron James je vpisal 14 točk, 12 asistenc in 10 skokov, že četrti trojni dvojček v tej sezoni. Statistika pa je tudi pokazala, da je zvezdnik v svoji karieri vpisal tudi 3000 asistenc, s čimer je postal drugi najmlajši igralec košarke v ligi NBA; tri mesece mlajši, ko je dosegel ta mejnik, je bil le Isiah Thomas. V vrstah Konjenikov je bil najboljši strelec Mo Williams z 29 točkami.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.