Rafe ne bo v Parizu

Foto: Žurnal24 Rafael Nadal obžaluje, da ne bo mogel nastopiti v Parizu. (Foto: Reuters)
Rafael Nadal je zaradi poškodbe rame odpovedal nastop na turnirju v Parizu. Prvi igralec sveta se bo raje pripravil na finalni turnir ATP, ki bo konec meseca v Londonu.
Oglej si celoten članek

Vodilni igralec na svetovni jakostni lestvici ATP, Španec Rafael Nadal, je zaradi poškodbe rame odpovedal nastop na teniškem mastersu v Parizu. Nadal je organizatorjem v petek sporočil, da si je pri treningu servisa lažje poškodoval levo ramo in da zato ne bo nastopil v francoski prestolnici.

"Zelo mi je žal, da letos ne bom nastopil v Parizu," je še napisal Španec in dodal, da poškodba ni težja, a da so mu sodniki svetovali naj rame ne obremenjuje naslednjih šest ali sedem dni. Francoski organizatorji so to potezo Španca sicer obžalovali, a kot pravijo, bodo vseeno gostili odličen turnir na katerem bo nastopilo devet od desetih najboljših igralcev na svetu.

Nadala je napovedal, da se bo po poškodbi rahlo odpočil in pripravil na finalni turnir ATP, ki bo konec meseca v Londonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.