Pri Williamsovih kraljuje Serena

Foto: Žurnal24 Sestrski dvoboj Williamsovih je pripadel Sereni (levo).
Serena Williams je dobila ekshibicijski teniški turnir v New Yorku. V finalu je premagala svojo sestro Venus s 6:4 in 6:3. Nastopili sta tudi Ana Ivanović in Jelena Janković.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Venus navdušuje, a ostaja peta

Ameriška teniška igralka Serena Williams je zmagovalka 1,2 milijona težkega ekshibicijskega turnirja za pokal Billie Jean King, potem ko je v kultni dvorani Madison Square Garden v New Yorku premagala sestro Venus s 6:4 in 6:3. Na turnirju sta nastopili tudi Srbkinji Jelena Janković in Ana Ivanović, obe pa sta izgubili polfinalna obračuna. Zmagovalka turnirja je prejela 400.000, poraženka finalnega dvoboja 300.000, Jankovićeva in Ivanovićeva pa sta zaslužili vsaka po 250.000 ameriških zelencev.

Madison Square Garden je po devetih letih ponovno gostil ženski teniški turnir, obračune pa si je ogledalo 12.026 gledalcev. Med njimi je bilo poleg 65-letne ameriške teniške ikone, ki je v bogati igralski karieri osvojila 12 turnirjev za grand slam, tudi nekaj znanih obrazov političnega in športnega življenja (nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton, umetnostni drsalki Sarah Hughes in Nancy Kerrigan ter mnogi drugi).
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.