Posma ni več trener Olimpije

Foto: Žurnal24 posma1_anpe_spo_140808
Ameriški trener Tilie Olimpije Mike Posma se poslavlja od klopi ljubljanskega hokejskega kluba. Zanj je bilo usodnih šest porazov v ligi Ebel, ki jih je doživelo njegovo moštvo.
Oglej si celoten članek
 
 

Po šestem porazu v sedmih tekmah je klubsko vodstvo preprosto moralo sprejeti odločitev, da se ta kriza prekine. Težko je bilo povleči to potezo.

Matjaž Sekelj

 
Po šestih porazih Tilie Olimpije v sedmih kolih lige Ebel se je zgodil premik. Lažje kot kopico igralcev je zamenjati trenerja. To se je tudi zgodilo, saj smo dobili informacijo, da Mike Posma odhaja z ljubljanske klopi. Še en dokaz več, kako kratka je v športu pot od raja do pekla. Še ob koncu lanske sezone ob boju za prvaka lige Ebel kovan v zvezde, zdaj nič več prikovan na Olimpijino klop ... Posma dopoldne ni vodil treninga svojih (nekdanjih) varovancev. Ob 14. uri je imel sestanek z Matjažem Sekljem, v kratkem si tako obetamo več informacij iz kluba. Medtem pa že lahko zapišemo, da bo začasni trener dosedanji pomočnik Bojan Zajc. Nov trener naj bi bil znan do nedelje.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.