Poškodoval se je na treningu s Federerjem

Foto: Epa
Foto: Epa
Švicarski as bo moral izpustiti domači turnir.
Oglej si celoten članek

Švicarski teniški igralec Stan Wawrinka si je poškodoval hrbet med treningom z rojakom Rogerjem Federerjem in je moral odpovedati dvoranski turnir, ki se je začel v domačem Baslu. Wawrinka je bil nekdaj že tretji igralec sveta in je zmagal na treh grand slamih, leta 2014 v Avstraliji, leta 2015 v Franciji in leta 2016 v ZDA.

Zavihal rokave Velik, večji, Nadal! Izjemna gesta prvega igralca sveta

Triintridesetletni Wawrinka, ta čas 68. na svetovni lestvici, je odpovedal tudi masters v Parizu naslednji teden. Odločil se je, da se bo v premoru povsem pozdravil in se skušal znova približati svetovnemu vrhu, s katerega je zdrsnil v zadnjem letu po dveh poškodbah kolena.

Federer, zmagovalec dvajsetih turnirjev za veliki slam, pa bo v Baslu branil turnirsko zmago in skušal kot prvi nosilec še devetič zmagati na tem domačem dvoranskem turnirju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.