Poročila se je Gina Schumacher, na poroki morda tudi Michael

Foto: Instagram Mlada Gina Schumacher na skupni fotografiji z očetom.
Foto: Instagram Mlada Gina Schumacher na skupni fotografiji z očetom.
Hčerka slavnega dirkača Michaela Schumacherja - Gina Schumacher, je dahnila usodni da.
Oglej si celoten članek

27-letna Gina Schumacher se je preteklo soboto na družinskem posestvu v mestecu Puerto De Andraitx na Majorki poročila s svojim partnerjem Iainom Bethkejem, je par potrdil z objavo na Instagramu.

Par, ki se je spoznal v jahalni šoli, je zakonsko pot začel na zelo zasebnem dogodku z redkimi povabljenci.

"Za vedno da tebi, da večnosti," je na Instagramu ob fotografiji zapisala sveže poročena Gina.

Nemški mediji ugibajo, ali se je dogodka udeležil tudi Michael Schumacher. Družina je bila namreč zelo previdna pri varovanju zasebnosti. Vsi povabljenci so ob vstopu na posestvo morali izročiti svoje mobilne telefone varnostnemu osebju, poroča Bild.

Ralf in Étienne vsem na očeh

Na poroki je bil Ginin stric Ralf Schumacher, ki je julija razkirl svojo ljubezensko zvezo s partnerjem Étiennom Bousquet-Cassagnejem. Ralf in Étienne sta prav tako posnela skupno fotografijo na Majorki in jo objavila dan po poroki.

"Na Majorki smo se imeli odlično. Sončni zahodi in atmosfera so bili fantastični," sta na skupnem profilu zapisala zaljubljenca.

Že skoraj enajst let

Portal Hello! je sicer ugibal, da je bil med družino na Balearskem otočju tudi Michael Schumacher, a potrditve o tem nemški tabloidi niso dobili.

Michael Schumacher je vse od nesreče na smučanju ob koncu leta 2013 skrit pred očmi javnosti. O njegovem stanju je bilo napisanega že veliko, a le malo informacij je zares osvetlilo situacijo v družini Schumacher.

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.