Porejena vrnitev

Foto: Žurnal24 ronaldo_afp
Po uspešni operaciji kolenskih vezi bi se lahko Ronaldo na nogometna igrišča vrnil še prej kot v enem mesecu, je v pogovoru za SportTV dejal njegov fizioterapevt Bruno Mazziotti.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Ronaldo načrtuje svoj povratek

Dvaintridesetletni Ronaldo je v celoti okreval po februarski operaciji kolena, ki si ga je poškodoval na tekmi italijanske Serie A, takrat še v dresu italijanskega Milana. Čeprav je po takšni poškodbi rehabilitacija dolgotrajna in daljši izostanek z nogometnih zelenic nuja, pa je Ronaldova želja vnovič igrati ter si povrniti telesno pripravljenost pospešila njegovo okrevanje, je bil optimističen fizioterapevt. Poškodba in fizična nedejavnost pa sta na nogometašu takoj po operaciji pustili tudi druge vidne posledice - tako se je kar precej zredil, vendar pa se je zdaj znova vrnil v formo.

Trikratni nosilec naslova najboljšega igralca leta je trenutno brez kluba. Pogodba z Milanom je prenehala veljati julija, nogometne priprave, s katerimi naj bi začel že ta teden, pa bo opravil v brazilskem klubu Flamengo iz Rio de Janeira. Njegovi načrti pa so drugačni. Tako obstajajo velike možnosti, da svojo kariero nadaljuje pri Manchester Cityju. Vodstvo omenjenega kluba, člana angleške elitne lige, je že potrdilo novico, da se je v preteklosti resno pogovarjalo z Ronaldom, a obenem tudi zanikalo morebitni prihod Brazilca. Zanimanje lastnikov Manchester Cityja pa je močno upadlo, potem ko so sklenili dogovor z drugim brazilskim napadalcem Robinhem, ki je na Otok prišel za angleške razmere rekordnih 40 milijonov evrov.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.